Hoe u zich kunt voorbereiden op een natuurlijke bevalling

Posted byadmin Posted onApril 9, 2023 Comments0

Hoewel veel moeders tegenwoordig om verschillende redenen nog steeds een natuurlijke bevalling nastreven, komen hun wensen vaak niet uit. Dit geldt vooral als de moeder de baby in een ziekenhuis aflevert.

Dus als je echt een natuurlijke voorbereiden op bevalling wilt, is het belangrijk om je goed te laten informeren en je erop voor te bereiden. Degenen die alleen maar wensen dat hun geboorte soepel en natuurlijk zal verlopen, zullen het waarschijnlijk niet krijgen.

Hier zijn de tips om uw kans op een natuurlijke bevalling te maximaliseren:

EERST moet u uw verzorger verstandig kiezen. Uw arts of verloskundige moet aan boord zijn en uw beslissing om op een natuurlijke manier te bevallen echt steunen. Verander de verzorger als u twijfelt over haar/zijn inzet bij natuurlijke geboorte. Over het algemeen is het gemakkelijker om op een natuurlijke manier te bevallen met een verloskundige, vooral een zelfstandige verloskundige, omdat zij je moeten kunnen helpen om baby’s te bevallen zonder de hulp van moderne technologie. Er zijn echter enkele artsen die een goede reputatie hebben voor het ondersteunen van vrouwen die op natuurlijke wijze willen bevallen. Als je echt een natuurlijke bevalling in het ziekenhuis wilt, investeer dan je tijd in het vinden van een ondersteunende verloskundige.

TWEEDE, je moet je geboorteplaats verstandig kiezen. Geboorteplaats kan uw wens van een niet-medicamenteuze bevalling maken of breken. U moet degene kiezen waar u zich het meest veilig, zeker, beschermd en comfortabel voelt. Het is een bekend feit dat de samentrekking plotseling kan stoppen wanneer een vrouw zich onveilig, onzeker en ongemakkelijk voelt.

Bovendien moet u de plaats vinden die vrouwen ondersteunt die op natuurlijke wijze bevallen. Thuis of geboortecentrum zijn goede plekken om te zijn als je op een natuurlijke manier wilt bevallen, terwijl ziekenhuizen over het algemeen meer geΓ―nteresseerd zijn in het regelen van de bevalling met moderne technologie. Als je zonder medicijnen in een ziekenhuis wilt bevallen, zorg er dan voor dat je in een ziekenhuis terechtkomt dat dit ondersteunt of in ieder geval niet belemmert.

DERDE, lees en bekijk natuurlijke bevallingsvideo’s. Informeer jezelf over zwangerschap en bevalling. Niets is krachtiger dan kennis.

VIERDE, als je het kunt betalen, ga dan naar een bevallingsklas die gespecialiseerd is in niet-medicamenteuze geboorte.

VIJFDE, wees voorzichtig en bereid je voor op de bevalling. Eet goed en doe voldoende aan lichaamsbeweging om je klaar te maken voor bevalling en bevalling.

Category

Leave a Comment